Acoustically Yours | BekendeArtiestBoeken.NL

Acoustically Yours boeken

  • Achtergrondband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 100 personen
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Allround
  • Boven 100 km van Deventer reiskostentoeslag € 0,75 p/km

Acoustically Yours: live  muziek op een prettig volume. Ontroerend, klein en intiem tijdens een  huwelijksvoltrekking, lekkere jazzy achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld een  receptie of diner, de swingende dance classics band voor een feestavond; met  Acoustically Yours haal je alles in 1 x in huis!

Acoustically Yours boeken

Acoustically Yours bestaat uit gerenommeerde muzikanten  (onder meer bands van Paul de Leeuw, Cor Bakker, Guus Meeuwis, Metropole Orkest,  Glenn Miller Orchestra) die zich hebben gespecialiseerd in het maken van live  muziek op een aangenaam geluidsniveau. Op de achtergrond waar het moet, op de  voorgrond waar het mag! Acoustically Yours kan - afhankelijk van de beschikbare  ruimte en het budget - samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs nog  groter. De basisbezetting is zang, gitaar, contrabas en saxofoon, maar ook  combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel  instrumentale bezetting. Het up-to-date repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening.

Boekingen van Acoustically Yours

Acoustically Yours kan geheel onversterkt spelen en is  dan dus ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Wij komen naar u toe! Verplaatst  het gezelschap zich van boven naar beneden? Wij lopen met u mee! Uiteraard is  het ook mogelijk ons mobiel te laten beginnen om later op de avond vanaf een  vaste plek versterkt verder te gaan (bijvoorbeeld met swingend  repertoire).

Direct Acoustically Yours huren? Klik hier voor boekingen van Acoustically Yours


Toon meer