Babel-Ish | BekendeArtiestBoeken.NL

Babel-Ish boeken

  • DJ  / Producer
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban / EDM / Afro House / Hip Hop
  • RICHTGAGE: € 550,- tot € 750,-

“Babel-Ish” Babel is een DJ/Producer geboren en getogen in Rotterdam met een diverse muziekstijl, zo kan je in zijn sets genres tegen komen uiteenlopend van AfroHouse tot HipHop en R&B tot EDM. Vanaf jonge leeftijd heeft hij interesse in het produceren en bij elkaar mixen van muziek en dit is dan ook waar hij mee aan de slag gaat. Tegenwoordig reist hij samen met zijn vaste MC SK door heel het land om clubs en festivals stuk te maken met zijn dansbare muziek.

Babel-Ish boeken

Naast zijn wekelijkse boekingen in het weekend als DJ is Babel-Ish ook erg succesvol in het produceren van muziek. Zo heeft hij de megahit “Alaka” van de Rotterdamse groep Broederliefde geproduceerd. Deze track heeft inmiddels meer dan 10 miljoen plays op Spotify en de bijbehorende video op YouTube is al meer dan 12 miljoen keer bekeken! Tevens heeft de track maar liefst 39 weken in de “Single Top 100” gestaan! Naast deze megahit heeft Babel-Ish ook meegewerkt op het nieuwe succesalbum van Broederliefde door de track “Danswater” te produceren. Deze track is goed voor meer dan 2 miljoen streams op Spotify.

Boekingen van Babel-Ish

Los van het produceren voor anderen is Babel-Ish ook druk bezig met het produceren van eigen tracks. Zo heeft hij onlangs een mini EP genaamd “Africanish” de wereld in geblazen met daarop 4 tracks die allen geproduceerd zijn door Babel-Ish zelf. De tape is al zo’n 100.000 keer beluisterd op SoundCloud en de tracks zijn erg populair in de clubs.

Direct Babel-Ish huren? Klik hier voor boekingen van Babel-Ish


Toon meer