Belle Perez | BekendeArtiestBoeken.NL

Belle Perez boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Latin/Poo
  • Met band 1 x 90 minuten: € 6.950,-

Belle Peréz kent al bijna 20 jaar succes als de Vlaamse-Latin diva, zowel in België als in Nederland en Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, dat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar. Inmiddels is de muziek van Belle Pérez zelfs in Zuid-Amerika opgevangen.

Belle Perez boeken

Belle Pérez is dankzij deelname aan het Belgische voorprogramma van het Eurovisiesongfestival, werd Belle Pérez bekend, met het nummer Hello World. Belle heeft sindsdien een flinke solocarrière opgebouwd, zowel als zangeres als presentatrice. Zo presenteerde zij in 2004 het Tros Muziekfeest met Jan Smit. In 2006 deed ze opnieuw een gooi naar een songfestivalticket met het liedje El mundo bailando. Ze won de laatste voorronde en werd zowel in de halve finale als in de finale derde. Toen Belle Pérez de echte overstap maakte naar haar opzwepende latin nummers, deed zij ook een samenwerking met Jody Bernal, zij brachten samen het nummer Me & You uit. 

Boekingen van Belle Perez

Belle Pérez won al vijf jaar op rij, de Radio 2 Zomerhit met Me and you, Light of my life, Enamorada, Que viva la vida en in 2006 met Ave Maria. Ook werd ze met de Que viva la vida en Ave Maria verkozen tot publiekslieveling door de Radio 2-luisteraars. In 2010 tekende zij zelfs een contract bij ARS/Universal, waarna zij in 2012 samen met Pitbull de single Beat on my drum uitbracht.  Inmiddels kiest Belle Pérez, naar eigen zeggen, haar eigen pad en reist zij door Nederland en Vlaanderen. 

Direct Belle Perez hurenKlik hier voor boekingen van Belle Perez


Toon meer