Boston Tea Party | BekendeArtiestBoeken.NL

Boston Tea Party boeken

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 10 personen
  • Genre: Allround

De Boston Tea Party is dé superspontane feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Boston Tea Party boeken

What You See Is What You Get! Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. Don't forget y'r dancin' shoozzz! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het 'Feest der Herkenning': dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Is This A Party Or What?! Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt… en dat is te zien! Feest op het podium = feest in de zaal De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten (onze roots), feest levendig op openbare podia (festivals, feesttenten, marktpleinen) en speelt verder graag op privefeesten/ bruiloften.

Boekingen van Boston Tea Party

Professioneel Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show. De pauze muziek wordt standaard verzorgd met speciaal daarvoor door een DJ samengestelde CD's met aan elkaar gemixte dance- / feest-nummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat! Voor inloop, diner of uitloop zijn andere speciaal samengestelde CD's gratis beschikbaar. Een live DJ in combinatie met de Boston Tea Party is helemaal ideaal. Een DJ kan namelijk perfect inspelen op het publiek. De Boston Tea Party samen met een professionele DJ is daarmee een absolute garantie voor een continu feestende menigte.

Direct Boston Tea Party huren? Klik hier voor boekingen van Boston Tea Party


Toon meer