Darryl | BekendeArtiestBoeken.NL

Darryl boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: B-set tot 800 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban
  • RICHTGAGE: tussen € 1.000,- en € 1.250,-

Darryl (1987) was met zijn negentien jaar de jongste artiest op het label SPEC Music. Ondanks zijn leeftijd heeft Darryl al aardig wat wapenfeiten op zijn CV staan. Darryl was pas zestien jaar oud, maar toen al veelvuldig te horen op de compilatie Straat Remixen, een project van D-Men (bestaande uit o.a. Lange Frans, Yes-R, Brutus, Baas B en Negativ). Niet veel later scoorde Darryl samen met leeftijdgenoot Dio, in de formatie Dubbel D, een underground-hit met het nummer Minderjarig.

Darryl boeken

Een klein jaar later stond de toen nog maar zeventienjarige Darryl in de hitlijsten samen met o.a. The Partysquad, The Opposites en Willie Wartaal met Wat Wil Je Doen, wat de titelsong is van de Nederlandse filmkaskraker Het Schnitzelparadijs. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. In 2006 was Darryl samen met de Beatkidz, Yes-R, Heist Rocka, J-Rock en Dicecream te zien en te horen in de clip Showtime, afkomstig van de soundtrack van de Nederlandse film Don. Het debuutalbum De Eerste Indruk kwam uit in 2007.

Boekingen van Darryl

In januari 2008 verscheen de mixtape van Darryl met de titel: Terug, met 20 tracks waaronder samenwerkingen met Keizer, Ado'nis, Yes-R en Sjaak en met beats van Hyplified, Reverse en RCBeatz. In de zomer van 2008 kwam de single Eeyeeyo uit, dé zomerhit van 2008. Op deze single werkte Darryl samen met Ali B, voetballer Ryan Babel en Soumia. In 2009 verschijnt de opvolger van Eeyeeyo, namelijk Darryl Express. In de clip zijn onder andere de Echte Gooische meiden te zien en Darryl werkt ondertussen hard aan zijn eigen album.

Direct Darryl huren? Klik hier voor boekingen van Darryl


Toon meer