De Feestpiano | BekendeArtiestBoeken.NL

De Feestpiano boeken

 • Pianoshow
 • Duur: 4 x 45 minuten in 4 1/2 uur
 • Geluid: inclusief tot 250 personen
 • Bezetting: 1 persoon
 • Genre: Allround
 • Boven 100 km vanaf Roosendaal 0,60 p/km reiskosten

Mogen wij u voorstellen: De FEESTPIANO. Deze piano is UNIEK te noemen omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is aan uw event / bedrijfsnaam / thema! Andy Dellenoy - onderdeel van o.a. de dueling pianoshow Wild Pianos, is vanaf nu ook met een SOLO Pianoshow te boeken met een mini-grand piano. Na maanden hard werken is de mini-grand piano eindelijk klaar. De eerste optredens bij het Holland Casino en een pleinfeest zijn al bijzonder goed ontvangen. De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie.
Een exclusieve one-man pianoshow met live-muziek en entertainment van de bovenste plank.

De Feestpiano boeken

De show is zeer geschikt voor de muzikale opluistering van recepties, diner dansants of bedrijfsevenementen. Maar de FEESTPIANO komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Al jaren speelt Andy in zijn 'grote' pianoshow "De Wild Pianos" met 2 grote vleugelpiano's. En inmiddels al zo'n 20 jaar als one-man-band. Al meer dan 25 jaar is Andy professioneel artiest. Met de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de beste sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! En zijn er verzoekjes? Er worden verzoekkaartjes uitgedeeld in de zaal waarop de gasten 'hun' favoriete lied mogen aanvragen! Dit staat garant voor een leuke interactie met de gasten.

Boekingen van De Feestpiano

Dit is UNIEK!!! Dit heeft geen enkele pianoshow in Nederland (en nergens ter wereld)! 
De ZIJKANT van de piano KAN heel eenvoudig VERANDERD WORDEN !! De piano is standaard mooi wit, voorzien van gekleurde LED verlichting, maar, ... de zijkant van de piano kan heel eenvoudig veranderd worden!! Zo kan er voor elk thema of event, een passende zijkant geplaatst worden zoals bijvoorbeeld:

 • Een exclusieve bruiloft/wedding - een witte zijkant met sierlijke Wedding letters en afbeeldingen.
 • Een Hollands/Oranje feest - Een Rood wit blauw zijkant met Oranje/Molens/Tulpen
 • Beach Summer Party - Een zijkant met tropische invloeden
 • Een Cafe/Pianobar piano - Een rode zijkant met leuke kreten er op.
 • UW event?? - Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen of speciale evenementen een eigen afbeelding/logo op de zijkant van de piano te laten plaatsen! Hoe gaaf is dat?

In de foto's ziet u de standaard 'wit' FeestPiano. En binnen 3 minuten kan de piano-zijkant veranderd worden naar bijvoorbeeld een Summer Party thema. Wij maken de zijkant naar uw wensen. Er zit wel een meerprijs voor de productiekosten (€125,00) aan vast, maar dan heeft u een ècht unieke pianoshow! Op uitzonderingen nagelaten zal er wel altijd de naam "FeestPiano.nl" op vermeld worden.

Direct De Feestpiano huren? Klik hier voor boekingen van De Feestpiano


Toon meer