Def Major | BekendeArtiestBoeken.NL

Def Major boeken

  • Rapper
  • Duur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Urban

Def Major gaat al een aantal jaren mee. Hij was te horen op het album New Wave, bracht samen met Mafe en Murda de track Traffic uit en staat op verschillende tracks met Lefensmannen, een groep vrienden waar Ronnie Flex ook deel van uitmaakt.

Def Major boeken

Toch duurde het tot half 2016, dat hij zijn eerste single uitbracht. De track ‘De Jeugd’ is de titeltrack van zijn aankomende EP. Van alle Lefensmannen is materiaal te vinden, maar over Def Major is weinig bekend. Zo was hij af en toe te horen op tracks van het hele collectief, maar hij bracht minder uit dan de rest van de groep.

Boekingen van Def Major

Één ding wat wel duidelijk naar voren komt in de muziek die we kennen van Def, is zijn voorliefde voor de stad waar hij woont. Bijna in alle nummers van Def Major heeft hij het over zijn Schiedam, een stad die grenst aan het westen van Rotterdam. Het hoge stemgeluid van Def is hetgene wat in de commentsecties op YouTube vaak besproken wordt. Al zitten er verschillende niveaus qua hoogheid in zijn muziek, op Traffic was het als eerst te horen en dat was de extreemste tot op de dag van vandaag. Naast het iconische stemgeluid is de uitspraak kankerdure ketting van Def Major ook onlosmakelijk gekoppeld met de rapper, maar heeft hij hem inmiddels al? ‘Die gaat echt wel een keer komen!’

Direct Def Major huren? Klik hier voor boekingen van Def Major


Toon meer