DJ Crew | BekendeArtiestBoeken.NL

DJ Crew boeken

  • Bekende DJ Show
  • Duur: 5 uur
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Allround / Feest
  • Uit te breiden met extra geluid tegen kleine meerprijs!

Op een dag besloten drie DJ's om een plaatje op te nemen voor hun stamcafé, de Majorca bar in Schijndel. Het café bestond 20 jaar en de eigenaar had het idee opgevat om een plaat op te nemen met deze drie huis DJ's. Jens, Stephan en Dennie namen onder leiding van de Brabantse feestzanger Kapalone hun eerste nummer op en besloten zichzelf in het vervolg te presenteren onder de naam de DJ Crew. De plaat werd een succes in de regio en de horeca ondernemers in de regio wilden massaal de 3 DJ's boeken. Daarop werd het plan gemaakt om niet alleen 'leuk' plaatjes te draaien maar vooral voor veel entertainment te gaan zorgen. De show werd een aaneenschakeling van zang, interactie met het publiek en heel veel feest.

DJ Crew boeken

Met het succes kwam ook de 2e plaat 'Ik ga leven' een cover van het nummer van Rob van Daal. Wederom veel plezier en veel succes en fantastische optredens. De 3e single werd een covernummer van 'Brabant' van Guus Meeuwis. En alweer een megaklapper in de feestcafés in binnen- én buitenland. Want naast de optredens in Nederland toog de DJ Crew ook naar Llorett de Mar, Westendorf, Star Beach op Kreta voor unieke optredens. Eind maart 2009 is de volgende cover van de DJ Crew uitgekomen. En wederom is er een nummer van Guus Meeuwis gekozen, 'Proosten'. Samen met het nummer 'Rosanna' van Nick & Simon hebben de heren hier ook een après ski versie van gemaakt. En ook nu weer is het succes daar. De band Big Nick studeerde de nummers in zodat de DJ Crew ook live met hen kan optreden. Daarnaast staan er in de zomer van 2009 weer optredens in Spanje, Griekenland en Kreta op het programma.

Boekingen van DJ Crew

Standaard brengt de DJ Crew geluid en licht mee tot circa 200 personen. Maar dat kan moeiteloos worden uitgebreid tot bijvoorbeeld 500 personen en desnoods kan er ook op de huisinstallatie ingeprikt worden. De DJ Crew verzorgd tijdens de avond ook allerlei hele leuke spelletjes waarbij de nadruk altijd ligt op FEEST maken! Een show van de DJ Crew is 5 uur feest!

Direct DJ Crew huren? Klik hier voor boekingen van DJ Crew


Toon meer