DJ In Suit | BekendeArtiestBoeken.NL

DJ In Suit boeken

  • Zingende DJ in pak
  • Duur: 4 1/2 uur
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround / Bespreekbaar

Zanger dj, dj zanger of zingende dj: hoe u de combinatie ook noemen wilt, DJ in Suit is de uitkomst. U boekt hier een zanger die optreedt met vele bekende covers, maar eventueel ook de DJ voor uw feest. DJ in Suit biedt namelijk het XL-pakket: een zanger en dj in één.

DJ In Suit boeken

Kostenbesparend en compleet, want alle techniek en een mooie aankleding zijn inbegrepen. Dit populaire pakket wordt aangeboden voor o.a. privéfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Afwisselende muziek als zanger en dj houdt een feest levendig en dynamisch, met een volle dansvloer en enthousiaste mensen als gevolg. DJ in Suit is een moderne act! Deze DJ/Zanger  is volledig professioneel, zeer ervaren en enorm veelzijdig. Hij hecht waarde aan muzikaal én representatief entertainment. In 2011 bedacht hij het concept DJ in Suit: een moderne live-act, breed inzetbaar voor een betaalbare prijs. Pop, soul en disco, maar ook Nederpop, dance, rock en r&b zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallend  allround repertoire.

Boekingen van DJ In Suit

“DJ in Suit biedt voor ieder wat wils. Altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Soms word ik geboekt voor één genre, maar vaak combineer ik stijlen. Die afwisseling is spannend en maakt elk optreden verrassend.”

Direct DJ In Suit huren? Klik hier voor boekingen van DJ In Suit


Toon meer