Duo Party & Co | BekendeArtiestBoeken.NL

Duo Party & Co boeken

  • Duo
  • Duur: avondvullend in overleg
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround

Een duo dat klinkt als een band. Party & Co. Met aan boord de P’s Petra en Paul Backbier. Twintig jaar ervaring, een meer dan uitgebreid repertoire en alle ingredienten om een zaal aangenaam bezig te houden. Puur vakmanschap.

Duo Party & Co boeken

Muzikale Paul zingt en bespeelt de piano, sax en gitaar op miraculeuze wijze in alle denkbare stijlen, maar ‘when the lady sings’ breekt de echte party-time met dit duo pas aan. Petra zet de zaal op z’n kop met haar vertolking van bijvoorbeeld Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys of Tina Turner. Een bewijs voor haar vakmanschap: Ooit stond ze in de finale van de Sound Mix Show. Party & Co combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Het duo maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Petra en Paul Backbier kunnen de zaal laten swingen en op z’n kop zetten. Maar het kan bij dit duo ook anders. Party & Co kan ook op de chique toer. Met Petra in een galajurk en Paul in een tuxedo. Samen rond hun prachtige babyvleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het moet heel beheerst op de achtergrond.

Boekingen van Duo Party & Co

"Contact met de feestgangers is voor ons heel belangrijk. We geloven in de wisselwerking met de zaal; we willen weten wat de mensen willen. Zoals bij tennis waarbij je na iedere klap de bal weer terugkrijgt en je de volgende ‘bal’ opnieuw afstemt op je tegenspeler. Feelin’ whoopy, daar draait het om!

Direct Duo Party & Co huren? Klik hier voor boekingen van Duo Party & Co


Toon meer