Edsilia Rombley | BekendeArtiestBoeken.NL

Edsilia Rombley boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Pop / Jazz / Nederlands
  • Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)  

Met de single Uit Het Oog, Niet Uit Mijn Hart, het duet met Ruth Jacott, heeft Edsilia Rombley een opzwepende voorloper van het album Uit Mijn Hart afgeleverd. Op Uit Mijn Hart blikt Rombley muzikaal terug op de afgelopen vijftien jaar én richt ze vol overtuiging haar blik op de toekomst.

Edsilia Rombley boeken

Sinds Edsilia Rombley (1978) in 1996 de Soundmixshow won en een jaar later ook de Europese variant, heeft ze een carrière opgebouwd die zich kenmerkt door veelzijdigheid. Rombley voelt zich net zo thuis in Nederlandstalig als Engelstalig werk, staat net zo makkelijk in de Nederlandse theaters als op pop- en jazzpodia en heeft opgetreden van North Sea Jazz tot in het voorprogramma van Lionel Richie en van het Eurovisie Songfestival (twee maal, waarvan de inzending Hemel en Aarde de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar was) tot het GelreDome met Paul de Leeuw.

Boekingen van Edsilia Rombley

Of het nu met slechts de begeleiding is van pianist Michiel Borstlap, met wie zij in 2004 een tournee deed, of met begeleiding van het immense Metropole Orkest; Rombley voelt zich in beide gevallen als een vis in het water. Vijftien jaar nadat Nederland haar als solozangeres leerde kennen en met twee Engelstalige en twee Nederlandstalige albums op zak, is er op Uit Mijn Hart tijd voor reflectie middels een album dat al die verschillende kanten van Rombley laat horen.

EXTRA BOEKINGSMOGELIJKHEDEN: 

Deze gage is inclusief 2 danseressen, deze verzorgen tevens de backing vocals. Edsilia Rombley is ook live met band te boeken (bezetting 4 personen + 2 backing vocals) voor 1 x 60 minuten.

Daarnaast is Edsilia ook te boeken als gast-soliste bij diverse bands en orkesten, of als 1 x 30 minuten live-optreden met een pianist. Informeer vrijblijvend naar de gages en voorwaarden.

Direct Edsilia Rombley huren? Klik hier voor boekingen van Edsilia Rombley


Toon meer