Fouradi | BekendeArtiestBoeken.NL

Fouradi boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Urban

De formatie Fouradi bestaat uit twee broers, Mohammed en Brahim Fouradi. Het kan knap genoemd worden dat ze voor muziek kozen, terwijl niemand in hun familie ervaring heeft met muziek. Ze gingen verder als de gebroeders " FOURADI". In oktober 2006 komen de heren met hun eerste single genaamd "1 ding", geproduceerd door Mitch Crown. Dit nummer wordt een hit! In december zijn de heren te gast bij TMF-Reaction.

Fouradi boeken

In mei 2007 komen ze met hun tweede single: "Flipmuziek", die wederom weer de top 40 binnenkomt. Het kan ook niet anders dan dat Mohamed en Brahim zijn genomineerd voor een TMF Pure-award in oktober 2007. In maart 2008 komen de broers terug met een zomerhit "Een nacht met jou", welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 bereikt, ook komt de track terecht in de Top 40! In juli 2008 komt Fouradi opnieuw met een zomersingle samen met Yes-R, getiteld "Bij je zijn", welke tot de 36e plaats in de Single Top 100 weet te komen. Hierna volgt nog een hit met Kim-Lian, genaamd ‘ Gemengde Gevoelens', welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 kent. Op 30 januari 2009 lanceren zij hun debuut album ‘De Favoriete Schoonzoons' bij Walboomers.

Boekingen van Fouradi

De broers komen op 5 maart 2010 opnieuw met knaller, "Ping" heet de nieuwe single van Fouradi. Samen met hun nieuwe platenlabel ABC-Entertainment releasen zij weer een hit. De clip van de nieuwe single is in een maand meer dan 500.000 keer bekeken op youtube. Het is duidelijk dat Fouradi nog niet klaar is en hier is om te blijven!

Direct Fouradi huren? Klik hier voor boekingen van Fouradi


Toon meer