Frank Galan | BekendeArtiestBoeken.NL

Frank Galan boeken

  • Tape-act
  • Duur: in overleg
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround/ 5-talig

De Belgische artiest "Frank Galan" staat garant voor sfeer, ambiance en romantiek. Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen gaande van Julio Iglesias, Neil Diamond, Peter Maffay tot vele andere internationale repertoires. Een artistieke "cameleon" pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans…u zegt het maar.

Frank Galan boeken

De uitermate professionele en internationaal georiënteerde carriere zoals Frank Galan zijn slechts weinigen onbekend gebleven in de afgelopen 15 jaar. Gevoel, passie, klasse en een 5-talig repertoire zijn slechts enkele eigenschappen die Frank Galan in zich heeft verenigd en hem hebben gemaakt tot wat hij nu is : uniek en succesvol ! Een "exclusieve" stem, internationale allure, een rasechte "live" artiest en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan. Uw clienteel en publiek zal verrassend opkijken als Frank Galan de songs van "Julio Iglesias" vertolkt in het Spaans. Een adembenemende gelijkenis ! Niemand in de Lage Landen doet dit hem na ! Frank Galan brengt u iets "verrassend anders", méér dan u gewend bent. Zijn sympathieke uitstraling, zijn "entertainmentgehalte" en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan.

Boekingen van Frank Galan

Frank Galan bewijst keer op keer dat "live" zingen en "entertainment" absoluut belangrijk zijn. Na meer dan 15 jaar full-time in het vak is deze artiest een vaste waarde geworden zowel in binnen als buitenland. Songs waar u en uw clienteel van opkijken, een absolute meerwaarde tijdens uw evenement. Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. "Klasse", "kwaliteit" én een mooie verschijning zijn de ingrediënten voor een "onvergetelijke" show ! Daarbij kan Fank Galan in maar liefst 5 talen zingen!

Direct Frank Galan huren? Klik hier voor boekingen van Frank Galan


Toon meer