Jhorrmountain | BekendeArtiestBoeken.NL

Jhorrmountain boeken

  • Rap-act
  • Duur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Urban / Hip Hop

Jhorano Plet (21) groeide op in Amsterdam Zuid-Oost waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80's en 90's helden, met R. Kelly als grootste invloed.

Jhorrmountain boeken

Zijn toekomst leek op het voetbalveld te liggen, want Jhorr weet wel hoe je een balletje trapt, maar het wereldje beviel hem minder. De getalenteerde sporter zag al snel dat zijn plek buiten het Arena-stadion lag en stortte zich vervolgens volledig op de muziek onder de naam Jhorrmountain. Via YouTube regelde hij de beats, de raps deed hij zelf. "Gewoon gejat, dus, haha!"

Boekingen van Jhorrmountain

Tegenwoordig pakt hij het professioneler aan, met Blauwdruk Boothcamp als elite-opleiding die hem naar de top moet begeleiden. "Ik ben hier de enige persoon die nog maar net achter een mike staat, terwijl Frans een legende is in de rapgame en de rest ook al veel ervaring heeft. Ik wil heel graag leren hoe ik de beste teksten kan schrijven en het beste kan rappen. Boothcamp heeft me geleerd om eerlijk tegen mezelf te zijn, en tegen mijn collega's." Zijn volgende project: "Een soloplaat. Ik wil dat de mensen luisteren naar de boodschap die ik met mijn muziek wil overbrengen. Ik voel me op mijn best als ik kan optreden, dat is écht mijn wereld."

Direct Jhorrmountain huren? Klik hier voor boekingen van Jhorrmountain


Toon meer