K-Liber 4 Life | BekendeArtiestBoeken.NL

K-Liber 4 Life boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Urban

K-Liber 4life is voornamelijk bekend geworden in de jaren 90 met de hit “Viben”.  Deze Nederlandse groep van Antilliaanse afkomst maken voornamelijk vrolijke muziek waarbij vooral de dames met hun billen gaan schudden.

K-Liber 4 Life boeken

Naast “Viben” hadden ze hits met nummers als “Magnifico”, “Dansen” en “Schudden met die billen”. Ook treden ze vaak op in samenwerking met “Trafassi”, “La Rouge”. “Replay” en “Def Rhymz”. Recent hebben ze nog in samenwerkingsverband een single gemaakt, dat geproduceerd is door “Dj Galaga”. Deze plaat is bij diverse radiostations gedraaid en in de top 25 beland.  Met optredens op het Noorderslag Festival, Diverse Pop Podia’s, Club Tours zijn ze ver uit de meest populaire urban groep die er in Nederland is. Het is dan ook niet gek dat ze door TMF genomineerd werden voor de populairste urban groep. Eerder maakten ze ook al een plaat met Def Rhymz

Boekingen van K-Liber 4 Life

De heren, alle drie afkomstig uit Curaçao maar wonend in Nederland,  zongen op hun eerste 3 albums voornamelijk in ‘Papiaments’ de taal van Aruba, Bonaire en Curaçao, met zo nu en dan een uitstapje naar het Nederlands, Engels of Spaans.Het album ‘Schuurpapier’ is dan ook al hun vierde album, maar in tegenstelling tot de eerste drie albums `HASIKIBOKE, Magnifico en P.L.A.M.A.T.O.R.I.A. staan op deze plaat alleen Nederlandstalige nummers. Mega Master is het gezicht achter K-Liber 4life. Tegenwoordig is K-liber 4life meer dan alleen een muziekgroep. Ze zetten zich in voor diverse goede doelen en stichtingen. K-Liber laat dames schudden en schuren, De heren springen en feesten. Iedereen is bekend met de vele hits die ze hebben gemaakt. Gegarandeerd dat ze ook uw feest helemaal los laten gaan met hun zomerse klanken.

Direct K-Liber 4 Life huren? Klik hier voor boekingen van K-Liber 4 Life


Toon meer