Lindsay | BekendeArtiestBoeken.NL

Lindsay boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Vlaamstalig

Lindsay is de zus van de Vlaamse zanger Christoff, die begin jaren negentig zijn zangcarrière opstartte. Lange tijd koesterde zij zelf geen muzikale ambities, maar trad tijdens optredens van haar broer wel vaak op als achtergrondzangeres. In 1993, toen zij 14 jaar oud was, werd Lindsay gevraagd om samen met Christoff een duet op te nemen: Liefde is meer dan een woord. Deze single stond één week op nummer 50 in de Vlaamse Ultratop 50 en betekende het eerste hitje voor zowel broer als zus. Er volgde nog een duet, Door regen en door wind, maar dit nummer haalde de hitlijsten niet.

Lindsay boeken

In 2012 vierde Lindsay haar vijfjarig artiestenjubileum met het verzamelalbum Het beste en meer - 5 zomers lang, met daarop ook vijf nieuwe liedjes. Drie daarvan verschenen op single: Ga met me mee (een vertaling van What's up van 4 Non Blondes), Op de scherven van mijn hart en Het kan geen toeval zijn. Het album kwam in de Vlaamse albumlijst binnen op de eerste plaats. In hetzelfde jaar ging ze aan de slag bij MENT TV, om samen met Herbert Verhaeghe De Vlaamse Top 10 en andere programma's te presenteren.

Boekingen van Lindsay

In december 2017 beviel Lindsay van haar eerste kind. Ter gelegenheid van haar tienjarig jubileum als solo-artieste bracht ze in 2018 het dubbelalbum 10 jaar uit, dat naast haar grootste hits ook vijf nieuwe nummers bevat. Het album kwam op nummer 1 binnen in de Vlaamse albumlijst.

Direct Lindsay huren? Klik hier voor boekigen van Lindsay


Toon meer