Mula B | BekendeArtiestBoeken.NL

Mula B boeken

  • Rapper
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon (evt. te boeken met LouiVos)
  • Genre: Urban
  • RICHTGAGE: € 3.650,- tot € 4.150,-

Mula B aka Mula Moes, Hicham De Verloren Zoon, een Nederlandse (t)rapper uit Den Haag, Schilderswijk. Mula is half Marokkaans en half Congolees. Hij komt uit voor het label Wilde Westen en represent de vriendengroep 911. Hij staat bekend om zijn ongenaakbare hongerige flow en teksten die vol zitten met drugstermen en Marokkaanse en Franse woorden. Samen met de mannen van Wilde Westen kwam de mixtape D&G (Drugs en Geld) voort. Hits als Domme Jongens, Geel, Echekems, en de best bekeken 101-barz sessies stuurden de mannen naar een hoge positie in de Nederlandse rapscene. Shows op Appelsap en Bassline sloegen resulteerden in een springend publiek zo ver als het oog reikt.

Mula B boeken

Mula bracht al langer muziek uit maar begon meer bekend te worden toen hij voor het eerst in 2014 bij Zonamo Underground verscheen met collega rappers Kingsize en Louis. In begin 2015 kwam hij bij 101barz met Louis. In dit jaar begon hij ook meer nummers uit te brengen. Zijn eerste project was een project van Wilde Westen met de leden daarvan en van ODG. In 2016 brak Mula echt door samen met Louis als het duo Mula B & Louis. De 101barz van de mannen in januari is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken, beloond met de 101barz trophy.

Boekingen van Mula B

Rond maart 2016 brachten Mula B & Louis de mixtape "D&G" uit. Hiermee veroverde zij de trapscene en voldeden zij aan de verwachtingen, opgewekt door hun succes met de 101barz sessie. 2016 is het jaar waarin zij echt zijn doorgebroken en worden dan ook veel geboekt voor feesten en festivals, in het binnen- en in buitenland. Binnenkort komt het eerste solo-album "Meester Plusser" van Mula B uit. De single -en tevens disstrack naar rapper Frenna (SFB)- wordt overal al grijs gedraaid en nu is het dus hoogste tijd voor een solo album.

Direct Mula B huren? Klik hier voor boekingen van Mula B


Toon meer