Over ons

Over ons

Bekende Artiest Boeken.BE is onderdeel van Vibe Entertainment B.V., het grootste online boekingsbureau van Nederland en België! Veel bedrijven, verenigingen, stichtingen, horecaondernemers maar ook particulieren maakten reeds gebruik van onze diensten. Vibe Entertainment B.V. heeft dan ook al meer dan 15 jaar ervaring in het boeken van artiesten.

Vibe Entertainment B.V. werkt nauw samen met de artiest(en) en zijn/haar management. Bij ons vindt u dan ook altijd de laagste prijs!

Bekende Artiesten boeken

Dankzij ons uitgebreide aanbod en de gemakkelijke zoekfuncties kunt u de artiest van uw keuze beter vinden, waarna u deze artiest met één muisklik kunt boeken voor uw feest en/of evenement.

Privacy Statement

In het kader van onze dienstverlening of wanneer u anderszins contact met ons heeft legt Vibe Entertainment uw persoons gegevens vast. Vibe Entertainment B.V. gebruikt deze gegevens voor de tot standkoming en/of uitvoering van de desbetreffende overeenkomst, haar dienstverlening en om klanten van haar (nieuwe) diensten en producten op de hoogte te houden. De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden slechts verwerkt op een wijze die niet onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verstrekt.. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze zullen ook niet verder worden gegeven aan andere bedrijven dan Vibe Entertainment B.V. en haar website BekendeArtiestBoeken.BE

Persoonsgegevens zullen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden dan omschreven in deze privacyverklaring. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe act`s of diensten kunt u uw gegevens laten blokkeren. Ook kunt u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken. In beide gevallen kunt met ons contact opnemen via (+31) 85 - 043 2225 of via info@bekendeartiestboeken.be