Pater Moeskroen | BekendeArtiestBoeken.NL

Pater Moeskroen boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Feest / Festival / Nederfolk
  • 1 x 60 minuten: € 3.995,- / Overigen op aanvraag

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien.  

Pater Moeskroen boeken

Pater Moeskroen mag met recht een begrip in de Nederlandse muziekscene worden genoemd. Opgericht in 1986, maken de heren inmiddels al meer dan dertig jaar (!) muziek. Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.

Pater Moeskroen huren

Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien', 'Dansen', 'Hela Hola' en de absolute klassieker 'Roodkapje". Naast de vele festival-, zaal- en cluboptredens duikt de groep ook jaarlijks het theater in. In de vele theatershows komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast muzikale feestnummers, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Boekingen van Pater Moeskroen

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst negen theaterprogramma's achter de rug en zijn er 17 albums en 4 dvd's verschenen.

Pater Moeskroen inhuren

Uiteraard gaan de opzwepende Folk-deunen, melancholische ballades en vrolijke drinkliederen gepaard met een portie oer-Hollandse humor. Speciaal voor carnaval is Pater Moeskroen ook te boeken als half uur durende tape-act!

Direct Pater Moeskroen huren? Klik hier voor boekingen van Pater Moeskroen


Toon meer