Superpianoshow | BekendeArtiestBoeken.NL

Superpianoshow boeken

  • Pianoshow
  • Duur: 4 x 50 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon 
  • Genre: Allround
  • Betreft basisshow! Meerprijs uitgebreide lichtshow: € 200,-

Entertainer "Pur Sang" met meer dan 30 jaar show ervaring, als conservatorium opgeleide vakmusicus. Mede door zijn creativiteit in show realisatie, ontwerp en uitvoering. Maar vooral door de liefde voor zijn vak, komt dit alles samen in één pakket. Het is vergelijkbaar met de Booming piano's of de Crazy Piano's concepten maar dan nog spectaculairder.

Superpianoshow boeken

Deze show is zo allround (met meer dan 6000 nummers in het repertoire) dat hij werkelijk alles kan spelen. Wenst u achtergrond dat kan! Top 40 , top 100, latin, ballroom, nederlandstalig, rock and roll, reggae, Mr. J past zich aan aan uw wensen. En wat u wilt horen uiteraard!. De meest indrukwekkende Glamour Piano show van Nederland! Ook een optionele showcase met Vegas Show Dancers is een aanrader. De voor de helft van plexiglas "One of a kind" piano zit vol met verlichting. Dit maakt deze piano een echte bezienswaardigheid, een regelrechte kameleon. Daarbij heeft de piano een Orchestral Sound, waar een ieder op uw evenement (of ander soort feest) versteld van gaat staan.

Boekingen van Superpianoshow

Je moet er gewoon naar blijven kijken "Het is ongelooflijk!" Een show waar je u tegen zegt! Om deze show zit een zeer complete en uitgebreide lichtshow met vele special effects. Deze show is te boeken voor alle denkbare evenementen, zoals bedrijfsfeesten, festivals, horeca, besloten feesten, bruiloft etc........... Een show van dit kaliber zie je echt zelden dus als je iets origineels zoekt? Een echte glamour piano show!

Uit te breiden met: extra geluid (tot wel 2000 personen), extra showdancers, verlichte dansvloer, extra muzikanten, zangeres, extra shows, pauze-DJ en finale-acts.

Direct Superpianoshow huren? Klik hier voor boekingen van Superpianoshow


Toon meer