Sammy Bergmans | BekendeArtiestBoeken.NL

Sammy Bergmans boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Vlaamstalig

Sammy Bergmans begon zijn carriére op zijn vijfde door deel te nemen aan playbackshows. Daarna schakelde Sammy Bergmans over naar de soundmix. Hij zich voor het éérst in voor de VTM-soundmix show in 1994 met "La Bamba" van Ritchie Vallens. In 1995 geraakte hij zelfs tot in de finale met "Onder de toren" van Christoff. Later nam Sammy nog deel aan de soundmixshow van VT4 met "Ik ben weg" van Gunther Levi.

Sammy Bergmans boeken

Toen was voor Sammy de deur van de showbizz geopend en werd hij veel gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van diverse artiesten . Sammy kreeg een platencontract bij:  “Centropa” waar hij drie singles opnam! Dans de samba, Zij is een wonder (geschreven door Peter Koelewijn) en Blankenberge (een productie van Fred Becky). Dankzij de leuke vertaling van het nummer: "Que si que no" naar 'Ons liedje van de zomer' kreeg Sammy veel airplay op radio en tv! Sammy is een  allround artiest, die met zijn grote gedrevenheid elk publiek weet te bekoren!

Boekingen van Sammy Bergmans

Door familiale omstandigheden verdween Sammy Bergmans uit het artiesten bestand maar nu is hij terug om verder te gaan waar hij gestopt is! Hij behaalde de finale in 'Anne zoekt talent' (Belgacom tv) in 2012 en nu anno 2013 wil Sammy de lat nog wat hoger leggen. Hij brengt de single 'Gedroomd' een vertaling van het nummer van Jason Mraz: 'I'm yours'. Nu is Sammy volop te zien op Ment Tv met deze clip en is het een ideaal moment om Sammy op te nemen in uw programma!!

Direct Sammy Bergmans huren? Klik hier voor boekingen van Sammy Bergmans


Toon meer