Sharon Doorson | BekendeArtiestBoeken.NL

Sharon Doorson boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 2 personen (inclusief DJ)
  • Genre: Dance / Pop
  • Met live-band: € 5.750,- (ex geluid, 1 x 60 minuten)

Boek Sharon Doorson voor een optreden vol moderne popmuziek met krachtige R&B-vocalen. Met Sharon Doorson op het podium is uw evenement gegarandeerd geslaagd. Boek Sharon Doorson daarom nu bij BekendeArtiestBoeken.NL en bezorg uzelf en uw gasten een geweldige avond.

Sharon Doorson boeken

Sharon Doorson kwam er als klein meisje al achter dat zingen haar grote passie is. Op haar zesde won ze Henny Huisman’s Mini-playbackshow en dat was zeker niet de laatste talentenjacht waar ze aan meedeed. In 2004 was Sharon te zien in het SBS-programma Popstars: The Rivals. Dankzij deze show werd ze onderdeel van de meidengroep Raffish, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit scoorde: Plaything.In 2006 ging Raffish uit elkaar, waarna Sharon besloot om zang te gaan studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Na haar studie deed ze mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Ze behaalde de halve finale en bracht haar debuutsingle als solo artiest uit. Met Fail in Love scoorde ze een gouden plaat en ook haar tweede single, High on Your Love, was een succes. Een jaar na het uitkomen van haar debuutalbum Killer, waarop veel dance-invloeden te horen zijn, besloot Sharon Doorson zich meer te gaan focussen op popmuziek. In 2015 bracht ze haar single Electrify uit en al snel daarna volgde het nummer Something Beautiful, dat benoemd werd tot Alarmschijf. Inmiddels is Sharon niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene.

Boekingen van Sharon Doorson

Dat muziek een belangrijke rol speelt in Sharons leven, is wel duidelijk. Zelf zegt ze over haar muziek. “Mijn sound omschrijf ik als moderne popmuziek met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B-vocalen. Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk.” Deelt u Sharons passie voor muziek en wilt u haar live zien optreden? U kunt Sharon Doorson boeken bij BekendeArtiestBoeken.NL. Met Sharon Doorson op het podium is uw evenement gegarandeerd geslaagd

Direct Sharon Doorson huren? Klik hier voor boekingen van Sharon Doorson


Toon meer