Shaydie (Singer Paul Elstak) | BekendeArtiestBoeken.NL

Shaydie (Singer Paul Elstak) boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: 90's Dance

Wie kent ze niet meer? De happy sounds van tracks als Life’s Like A Dance, Feel the Music, Rainbow In The Sky, Don’t leave me alone en Luv U More zitten waarschijnlijk nog vers in ieders geheugen! De succesvolle DJ Paul Elstak wist in de jaren 90 hit na hit te scoren met deze platen. Dit deed hij echter niet alleen! Shaydie, het bekende gezicht naast Paul Elstak in de jaren 90 is terug en HOE…

Shaydie boeken

De Rotterdamse Shaydie is als entertainer geboren en is dan ook van jongs af aan druk geweest met zang, dans en modellenwerk. Naast de hectische periode waarin ze samen met dj Paul Elstak door heel Nederland reisde, werkte Shaydie tevens samen met producers en artiesten als Svenson & Gielen, Johhny Kelvin, Dip “T” Jones, T. Knuth en Mike Redrum. Deze projecten resulteerden in een grote variëteit aan tracks en stijlen. Als klap op de vuurpijl vertegenwoordigde Shaydie samen met de rap formatie ‘Redrum Squad’ Nederland tijdens de EXPO 2000 in Hannover. Ook werd de track “Overdose feat. Shaydie” een succes in de Scandinavische Landen.

Boekingen van Shaydie

Eind 2008 begon Shaydie een samenwerking met de Diva’s of Dance waar zij als zangeres deel uitmaakt van een spetterende 90’s show. Samen met Linda Estelle (T-Spoon), Des’Ray (2 Brothers) en Anita Doth (2 Unlimited) vormen zij een bijzondere topper van een show met de grootste hits uit de 90-er jaren en een ultra swingende hit-mix, waarin de grootste successen van deze dance diva’s zelf de revue passeren. Naast de Diva’s of Dance neemt Shaydie het publiek in haar eigen showcase mee terug naar de tijden van de happy tunes. Met haar originele formatie van MC en danseressen laat Shaydie deze nostalgische tijd van de Nike Air Max en de vrolijke melodieën weer herrijzen in een spetterende en energieke show. Alle klassiekers passeren de revue, wat resulteert in een half uurtje vol ontelbaar veel goede herinneringen aan een tijd die allang afgesloten leek te zijn.

Direct Shaydie huren? Klik hier voor boekingen van Shaydie


Toon meer