The Wieners | BekendeArtiestBoeken.NL

The Wieners boeken

  • Unieke Rock & Roll band
  • Duur: in overleg
  • Geluid: inclusief tot 150 personen
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Vintage Rock & Roll  

Vintage Rock’n'Roll uit de fifties! The Wieners spelen zowel grote hits als B-kantjes en rariteiten, van Buddy Holly, Johnny Cash, Elvis Presley, Everly Brothers, Johnny Burnette, Roy Orbison en nog veel meer.

The Wieners boeken

De tweede CD ‘Just Like Buddy Holly’ is – hoe kan het anders – een tribute aan Buddy Holly en The Crickets. De CD en het bijbehorende theaterprogramma werden juichend ontvangen met als gevolg: heel veel live-optredens, oa bij De Wereld Draait Door en airplay op de landelijke Nederlandse en Belgische radio. Verder waren ze te zien op talloze festivals in Nederland en België (oa gekozen tot Beste Band op het Rock’n’Roll-festival van Terschelling), maar ook in Frankrijk, Duitsland en Noorwegen.

Boekingen van The Wieners

Doel van The Wieners is de authentieke manier van muziek maken uit de jaren ’50 levend te houden. Van stevige Rockabilly tot Tearjerkers, alle nummers klinken als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox! Het trio gebruikt uitsluitend originele instrumenten: uiteraard een contrabas, Fender Telecaster gitaar, een akoestische Gibson J-45 en ‘staande’ drums. Pure muziek met virtuoos gitaarwerk en topklasse samenzang. Voor liefhebbers is het genieten geblazen – en voor alle anderen: een zeer prettige kennismaking met de swingende, traditionele Rock’n'Roll!

Direct The Wieners huren? Klik hier voor boekingen van The Wieners


Toon meer