Trio Suited | BekendeArtiestBoeken.NL

Trio Suited boeken

  • Akoestisch trio  Duur: 2 x 45 minuten
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Allround
  • Ook te boeken als 1 x 90 of 3 x 30 minuten in overleg
  • Inclusief geluid tot 100 personen: € 1100,-.

Strak in het pak produceren de drie ervaren muzikanten van ‘Suited’ met slechts twee gitaren en een cajon een volledig bandgeluid. Met leadzanger Marcel Duprix op gitaar, percussionist Frank Wardenier en multifunctionele gitarist Angelo Toorré weet ‘Suited’ elke gastengroep volledig in te pakken.  Frank Wardenier (percussie): “De samenstelling van deze band, en de uitgangspunten, klein en compact, geven ons de mogelijkheid om zonder veel instrumenten te spelen. In mijn geval is dit een cajon. De kunst is om net zoveel uit dit instrument te halen als uit een drumstel. Het is dan ook een uitdaging om het repertoire, dat wij als ‘Suited’ spelen, te vertalen naar onze instrumenten. Maar zonder uitdaging is er natuurlijk geen lol aan!”

Trio Suited boeken

Angelo Toorré (akoestische en elektrische gitaar): “We hebben voor ‘Suited’ een ruim assortiment met bekende nummers. Veel verschillende genres en muziekperiodes passeren de revue en dat betekent voor mij ofwel gebruik van akoestische of de elektrische gitaar. Wat het beste past, daar zet ik op in, en dat resulteert in bijzondere vertalingen van bekende nummers.” Marcel Duprix (leadzanger op akoestische gitaar): “De combinatie van zang en gitaar binnen ‘Suited’ is voor mij ideaal. Het geeft ons als driekoppige formatie net iets meer mogelijkheden op muzikaal gebied. De liedjes die we doen zijn herkenbaar maar vooral gewoon leuk. Dat geeft ons des te meer power en plezier om in welke setting dan ook een goede performance neer te zetten."

Boekingen van Trio Suited

Meedansen, -zingen of gewoon genieten Het assortiment van ‘Suited’ bestaat uit een slimme mix van medleys. Zij passen daardoor muzikaal bij elke gastengroep: voor ieder wat wils. Als publiek kan je meezingen, dansen of gewoon kijken en luisteren naar medleys van allerlei grote artiesten. De Beatles, Michael Jackson, Elvis Presley, Sting, The Jackson 5 en Stevie Wonder. Maar ook Prince, Queen, Van Morrison en George Michael; alle topartiesten van weleer en nu komen tot leven in maatpak arrangementen. Met veel enthousiasme en energie verzorgen Marcel Duprix, Angelo Toorré en Frank Wardenier het muzikale vermaak tijdens iedere gelegenheid; one size fits all!

Direct Trio Suited huren? Klik hier voor boekingen van Trio Suited


Toon meer